Cel mai căutat şef al mafiei din Italia a fost arestat. Poliţiştii îl căutau de 30 de ani

Matteo Messina Denaro, cel mai căutat şef al mafiei din Italia, a fost arestat de poliţişti. Aceştia îl căutau de 30 de ani, potrivit Sky News.

2484 afișări
Imaginea articolului Cel mai căutat şef al mafiei din Italia a fost arestat. Poliţiştii îl căutau de 30 de ani

Cel mai căutat şef al mafiei din Italia a fost arestat. Poliţiştii îl căutau de 30 de ani

Matteo Messina Denaro este unul dintre şefii mafiei siciliene Cosa Nostra. El este fugar din 1993, după ce a fost condamnat în lipsă la închisoare pe viaţă pentru rolul său în uciderea procurorilor antimafia Giovanni Falcone şi Paolo Borsellino.

De asemenea, este acuzat că a participat la realizarea unor atacuri cu bombă în Florenţa, Roma şi Milano în urma cărora au murit 10 persoane.

Denaro a fost capturat în timp ce se afla într-un spital privat din capitala siciliană Palermo.

Premierul Italiei, Giorgia Meloni, a mulţumit poliţiştilor pentru arestare şi a considerat operaţiunea o „mare victorie".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici