Cel mai mare bordel din Europa, deschis în Spania

Deşi economia spaniolă se află în declin în majoritatea ramurilor de activitate, aria prostituţiei este în regulă, notează în ediţia electronică de duminică publicaţia brtianică The Independent, care precizează că în Spania s-a deschis recent cel mai mare bordel din Europa.

2086 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare bordel din Europa, deschis în Spania

Cel mai mare bordel din Europa, deschis în Spania (Imagine: Mediafax Foto)

Publicaţia notează că deschiderea acestuia vine după ce un studiu a relevat faptul că 39 la sută dintre spanioli au apelat la serviciile "lucrătoarelor sexuale", fapt pe care îl admit cu nonşalanţă.

Deşi economia Spaniei pare să fie în plin picaj în ultima săptămână, aria destinată adulţilor e în continuare înfloritoare şi nu pare a avea vreo problemă de ordin financiar, mai notează gazeta britanică.

Potrivit acesteia, prostituţia în Spania este foarte populară şi acceptată de mediul social, iar un raport al Naţiunilor Unite relevă procentul ridicat de bărbaţi spanioli care au fost sau freceventează servicii ale prostituatelor.

Pentru a acoperi numărul mare de cereri în domeniu, mai notează TheIndependent.com, în Spania "lucrează" aproximativ 300.000 de prostituate, în cluburi de toate genurile, de la zone rezidenţiale şi până în ariile industrial.

În vreme ce numărul cluburilor de profil creşte, clienţii întineresc, în sensul că, potrivit unor studii, dacă în urmă cu 12 ani clienţii erau bărbaţi însuraţi la 40 de ani, în prezent tot mai mulţi tineri apelează la serviciile prostituatelor pentru a obţine pe o cale rapidă ceea ce nu pot obţine în cazul în care ar merge într-o discotecă.

Totuşi dedesubturile acestei meserii, acceptată legal, dar neomologată în Spania, sunt departe de a fi plăcute auzului, în sensul în care numai în 2009 ministrul spaniol de Interne a anunţat depistarea a 17 reţele majore de trafic de persoane şi prostituţie.

Potrivit sursei citate, din ianuarie până în aprilie, s-au raportat 493 de cazuri de vânzare a unor femei supuse ulterior sclaviei sexuale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici