Cel puţin 16 persoane au murit în Indonezia după ce au băut alcool contrafăcut, de Revelion

Cel puţin 16 indonezieni au murit, iar alţi nouă sunt în stare critică după ce au băut alcool contrafăcut, de Revelion, pe Insula Java, anunţă surse din cadrul poliţiei citate de AFP.

57 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 16 persoane au murit în Indonezia după ce au băut alcool contrafăcut, de Revelion

Cel puţin 16 persoane au murit în Indonezia după ce au băut alcool contrafăcut, de Revelion (Imagine: Shutterstock)

Alcoolul a fost produs în fabrici clandestine şi conţinea metanol, a declarat Awi Setiyono, purtătorul de cuvânt al poliţiei de pe Insula Java.

Consumatorii s-au îmbolnăvit rapid, iar până acum s-au înregistrat 16 decese.

Două persoane suspectate că au fabricat alcool contrafăcut au fost arestate în satul Mojokerto.

În anul 2009, 25 de oameni au murit pe Insula Bali după ce au consumat alcool contrafăcut.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici