Cel puţin 43 de morţi după un atentat sinucigaş comis în Algeria

Un atentat sinucigaş comis în faţa unei şcoli a jandarmeriei din oraşul algerian Issers (est) s-a soldat cu moartea a 43 de persoane şi rănirea altor 38, a anunţat Ministerul algerian de Interne, precizând că bilanţul este provizoriu.

22 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 43 de morţi după un atentat sinucigaş comis în Algeria

Cel puţin 43 de morţi după un atentat sinucigaş comis în Algeria (Imagine: Mediafax/AFP)

Potrivit martorilor, un terorist kamikaze a condus un vehicul plin cu explozibil spre poarta şcolii, unde aşteptau numeroşi candidaţi.

Este vorba de unul dintre cele mai grave atentate comise în Algeria. Un atac similar comis în decembrie 2007 la Alger s-a soldat cu moartea a 41 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici