Cel puţin 60 de morţi în India, după prăbuşirea porţii unui templu hindus

Cel puţin 60 de persoane au fost ucise după ce poarta unui templu hindus din nordul statului indian Uttar Pradesh s-a prăbuşit, potrivit poliţiei locale, relatează BBC News Online.

76 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 60 de morţi în India, după prăbuşirea porţii unui templu hindus

Cel puţin 60 de morţi în India, după prăbuşirea porţii unui templu hindus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alţi 25 de credincioşi au fost răniţi la templul din districtul Pratapgarh, situat la virca 650 de kilometri sud-est de New Delhi.

Credincioşii s-au adunat la templu pentru un ritual în cadrul căruia s-a distribuit hrană şi îmbrăcăminte, a precizat poliţia.

Nu se ştie încă ce anume a provocat prăbuşirea porţii, care, potrivit corespondentului BBC în zonă, era în construţie.

Zeci de persoane mor în astfel de incidente în templele indiene foarte aglomerate în ultimii ani. În 2008, aproape 300 de persoane au fost ucise şi alte câteva zeci rănite în urma a două incidente similare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici