Cel puţin trei morţi într-un incident armat produs în sud-vestul Rusiei. Atacatorul s-a sinucis

Cel puţin trei persoane au fost ucise, joi, într-un incident armat produs în oraşul rus Krîmsk, situat în regiunea Krasnodar, pe litoralul rus al Mării Negre, anunţă autorităţile ruse, citate de agenţiile Reuters şi Tass.

490 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei morţi într-un incident armat produs în sud-vestul Rusiei. Atacatorul s-a sinucis

"Un localnic a împuşcat două persoane într-un centru medical situat în zona Komorov din Krîmsk", a declarat Aleksandr Runov, purtătorul de cuvânt al filialei locale a Ministerului rus de Interne.

După atacul din centrul medical, individul a atacat şi trecători, pe stradă, înainte de a se sinucide.

Bilanţul preliminar este de trei morţi şi un rănit în stare gravă.

Autorităţile ruse cred că motivul atacului este o dispută familială, întrucât atacatorul era în proces de divorţ.

Atacul armat a avut loc într-o zonă apropiată de regiunea Crimeea, anexată unilateral de Rusia de la Ucraina în 2014.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici