Cel puţin zece morţi după scufundarea unei nave cu imigranţi în Marea Mediterană

Cel puţin zece persoane au murit după ce o navă care transporta imigranţi s-a scufundat vineri după-amiază în Marea Mediterană, la circa 80 de kilometri nord de coastele Libiei, anunţă Forţele Navale italiene.

104 afișări
Imaginea articolului Cel puţin zece morţi după scufundarea unei nave cu imigranţi în Marea Mediterană

Cel puţin zece morţi după scufundarea unei nave cu imigranţi în Marea Mediterană (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Una dintre navele militare italiene care participă la Operaţiunea "Mare Nostrum" a reuşit să salveze alţi 39 de imigranţi din ambarcaţiunea care se scufunda.

O fregată şi o altă navă militară s-au deplasat la zona naufragiului, fiind susţinute de un elicopter şi de o navă comercială.

Căutările continuau sâmbătă după-amiază pentru recuperarea eventualilor supravieţuitori.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici