Charles a depus jurământul pentru a deveni rege al Marii Britanii

Charles al III-lea a depus jurământul în cadrul ceremoniei de încoronare ca rege al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, informează BBC News.

379 afișări
Imaginea articolului Charles a depus jurământul pentru a deveni rege al Marii Britanii

Mediafax foto

După momentul formal al Recunoaşterii, a urmat Depunerea Jurământului în faţa Arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, şi a unui sobor de înalţi ierarhi, în zona centrală a Catedralei anglicane Westminster.

Charles s-a angajat să promoveze un mediu în care oamenii de toate credinţele din regat pot trăi liber. În plus, a promis să respecte legile şi Biserica Angliei.

Ceremonia de la Westminster va continua cu Ungerea şi Încoronarea regelui Charles al III-lea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici