Cinci ofiţeri de poliţie, împuşcaţi azi-noapte în două oraşe americane, în timpul violenţelor de stradă. Anunţul Guvernatorului din Nevada

  • Cinci ofiţeri de poliţie americani au fost împuşcaţi azi-noapte
  • Patru dintre ei au fost răniţi în St. Louis, Missouri, iar unul în Las Vegas, Nevada
  • Guvernatorul statului Nevada a transmis că o anchetă este în curs
12188 afișări
Imaginea articolului Cinci ofiţeri de poliţie, împuşcaţi azi-noapte în două oraşe americane, în timpul violenţelor de stradă. Anunţul Guvernatorului din Nevada

Cinci ofiţeri de poliţie, împuşcaţi azi-noapte în două oraşe americane, în timpul violenţelor de stradă. Anunţul Guvernatorului din Nevada

Cinci ofiţeri americani de poliţie, patru din St. Louis (Missouri) şi unul din Las Vegas (Nevada) au fost împuşcaţi şi răniţi în timpul protestelor de azi-noapte. Presa americană scrie că vieţile lor nu sunt în pericol.
 
Toţi cei cinci poliţişti au fost transportaţi de urgenţă la spital.
 
Incidentul din St. Louis a avut loc chiar lângă o secţie de poliţie, care ar fi fost ţinta unui atac al protestatarilor.
 
Pe de altă parte, evenimentul din Las Vegas a avut loc lângă Circus Circus, un hotel-cazino extrem de vizitat.

STEVE SISOLAK, GUVERNATORUL STATULUI NEVADA: "Suntem în legătură cu poliţia şi sistemul de justiţie"

Steve Sisolak, guvernatorul statului Nevada, a transmis că o anchetă este în desfăşurare cu privire la rănirea poliţistului din Las Vegas. El a mai transmis că un al doilea incident ar fi avut loc, dar mai multe detalii nu au fost oferite.
 
"Biroul Guvernatorului a fost notificat cu privire la două evenimente separate în Las Vegas. Statul este în contact cu poliţia şi sistemul de justiţie şi monitorizează situaţia", a spus Sisolak.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici