Cine este Izabela Corina Juncu, femeia care s-a căsătorit cu fiul unui înalt politician din Italia

  • Renzo Bossi, 35 de ani, este al doilea fiu al fondatorului partidului Liga Nordului, influentul politician italian Umberto Bossi.
  • Italianul s-a căsătorit cu antreprenoarea română Izabela Corina Juncu.
  • Evenimentul monden a fost marcat cu o ceremonie civilă extrem de intimă: nu au fost prezenţi membri marcanţi ai partidului sau personalităţi din lumea politică.
  • Mirele lucrează la o firmă agricolă, iar românca - în sectorul parfumurilor.
6308 afișări
Imaginea articolului Cine este Izabela Corina Juncu, femeia care s-a căsătorit cu fiul unui înalt politician din Italia

Cine este Izabela Corina Juncu, femeia care s-a căsătorit cu fiul unui înalt politician din Italia

Presa italiană notează că evenimentul monden s-a consumat în Gemonio, fiind o ceremonie ţinută la secret de ochii publicului. La evenimentul civil au participat doar aproximativ 15invitaţi. „Nu spune nimănui”, le-a cerut Renzo Bossi, poreclit „Păstrăvul”, ciobanilor de la „Tera Nostra”, ferma din Brenta pe care o administrează împreună cu fratele său, Roberto Libertà.


Ea cu parfumurile, el - cu brânzeturile

La evenimentul civil au participat doar aproximativ 15invitaţi. „Nu spune nimănui”, le-a cerut el ciobanilor de la „Tera Nostra”, ferma din Brenta pe care o administrează împreună cu fratele său, Roberto Libertà.

Fata organizează evenimente dedicate parfumurilor

În ziua nunţii, Renzo Bossi a purtat un costum şi cravată închise la culoare. Izabela Corina Juncu, o influenceră cunoscută pe Instagram, cu 61.000 de urmăritori, îşi conduce propria afacere în sectorul parfumurilor.

Ea este mintea limpede din spatele Notorious Stories, o companie specializată în organizarea de evenimente dedicate parfumurilor şi, în general, luxului, fiind şi consultant pentru diverse branduri din sector.

Românca a dezvăluit pentru Vogue România că se simţea „o femeie ca multe altele, cu sentimente şi pasiuni normale, cu o rutină riguroasă de activităţi aparent banale”.

În timpul liber, Izabela adoră să se relaxeze la spa sau să petreacă weekend-urile înconjurată de natură.

Diplomă luată în Albania, dat afară din partid

Fiu al lui Umberto Bossi şi al Manuelei Marrone, Renzo Bossi a început să-şi croiască drum în lumea politică odată cu alegerea sa în Consiliul Regional în 2010, la doar 22 de ani.

A demisionat în 2012, în urma scandalului deturnării decontărilor electorale din Liga Nordului. În 2023 a fost cercetat pentru că a obţinut o diplomă controversată luată în Albania, la care ulterior a renunţată.

Expulzat din partid, a înfiinţat ulterior o firmă agricolă în zona Varese împreună cu fratele său.

În vârstă de 82 de ani, Umberto Bossi, tatăl lui Renzo, este fost ministru, senator şi europarlamentar, acum deputat al Italiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici