Clădirea New York Times stropită cu sânge fals la o demonstraţie pro-palestinieni

Birourile New York Times au fost stropite cu un lichid roşu de protestatarii pro-palestinieni, potrivit Sky News.

249 afișări
Imaginea articolului Clădirea New York Times stropită cu sânge fals la o demonstraţie pro-palestinieni

Sursa foto: X/Twitter

Protestatarii au stropit intrarea în clădirea de birouri.

Anterior, ei au protestat pe străzile oraşului şi au cerut încetarea focului în Gaza.

Poliţia i-a împiedicat pe oamenii să intre în clădirea New York Times.

Participanţii la protest au ars steaguri israeliene şi s-au declarat nemulţumiţi de poziţia ziarului în ceea ce priveşte conflictul Israel-Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici