Co-fondatorul LinkedIn va dona până la 5 mil. dolari dacă Trump îşi face publică situaţia financiară

Co-fondatorul LinkedIn Reid Hoffman oferă o donaţie de 5 milioane de dolari dacă candidatul republican la perşedinţia SUA, Donald Trump, va face publică declaraţia sa de venit pentru dezbaterea prezidenţială finală, scrie Bloomberg.

1654 afișări
Imaginea articolului Co-fondatorul LinkedIn va dona până la 5 mil. dolari dacă Trump îşi face publică situaţia financiară

Co-fondatorul LinkedIn va dona până la 5 mil. dolari dacă Trump îşi face publică situaţia financiară

Hoffman, care este preşedintele LinkedIn şi partener al firmei de capital de risc Greylock Partners, a remarcat o provocare pe o platformă de crowdfunding pornită de un venetarn de 26 de ani, Pete Kiernan, care a spus că va dona orice bani primiţi către un ONG care asistă veteranii dacă Trump îşi va publica situaţia financiară până la dezbaterea prezidenţială din 19 octombrie.

Dacă Kiernan va reuşi să îşi îndeplinească ţinta de 25.000 de dolari, Hoffman va dona de cinci ori suma strânsă, până la un maxim de 5 milioane de dolari.

”Nu este niciun motiv pentru care Trump să îşi ţină secret situaţia fiscală, în afara folosirii acesteia ca un argument în dezbatere”, a spus Hoffman.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici