Cod roşu în Marea Britanie. Meteorologii au emis cel mai dur avertisment: ”pericol de moarte”

Marea Britanie este lovită în aceste zile de o furtună extrem de puternică şi de violentă.

9275 afișări
Imaginea articolului Cod roşu în Marea Britanie. Meteorologii au emis cel mai dur avertisment: ”pericol de moarte”

Cod roşu în Marea Britanie. Meteorologii au emis cel mai dur avertisment: ”pericol de moarte”

Furtuna ”Dennis” i-a făcut pe meteorologi să declare cod roşu şi să emită cel mai puternic avertisment: ”pericol de moarte”.

Este pentru prima dată din decembrie 2015 când un astfel de cod este emis. Sintagma ”pericol de moarte” reprezintă cel mai ridicat nivel de alertă posibil şi include ploi abundente, perturbări ale reţelelor electrice şi daune produse infrastructurii.

În cursul acestei dimineţi, nu mai puţin de 200 de alerte de inundaţii au fost declarate în zona dintre Scoţia şi Cornwall. În sudul Ţării Galilor vântul a suflat cu peste 145 de km/h.

Mai multe zboruri spre şi dinspre Marea Britanie au fost oprite la sol, iar transportul feroviar a fost suspendat pe liniile din sudul Ţării Galilor.

sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici