Coreea de Sud, un nou focar de infecţie? 91 de pacienţi vindecaţi au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus

După ce credeau că au scăpat de pandemia cu noul coronavirus, oficialii din Coreea de Sud au făcut un anunţ îngrijorător că 91 de pacienţi, iniţial vindecaţi de coronavirus, au fost din nou contaminaţi virusul.

612 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud, un nou focar de infecţie? 91 de pacienţi vindecaţi au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus

Coreea de Sud, un nou focar de infecţie? 91 de pacienţi vindecaţi au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus

 

Potrivit Reuters, în jur de 91 de sud-coreeni, vindecaţi în trecut de COVID-19, au fost diagnosticaţi din nou pozitiv cu noul coronavirus. Cercetărorii au declarat că virusul mai degrabă s-a reactivat, nu că pacienţii s-ar fi reinfectat cu virusul. Mai mult, o cauză ar fi legată de rezultatele testelor false care nu ar fi depistat în totalitate virusul sau rămăşiţe ale virusului ar putea fi în continuare în sistemele pacienţilor, spun medicii.
 
"Există mai multe interpretări şi mai multe variabile", a spus Jung Ki-suck, profesor la Spitalul Universităţii Hallym Sacred Heart.
 
Recent, o companie din Coreea de Sud a trimis 20.000 de kituri de testare pentru COVID-19, circa 2 milioane de teste individuale, către România, anunţă agenţia de presă Yonhap, care citează Ministerul de Externe din această ţară.
 
Potrivit Yonhap, detaliile contractului, adică numele companiei private, dar şi suma cu care testele au fost cumpărate, nu a fost dezvăluită.
Coreea de Sud a început foarte devreme testările şi a reuşit să pună sub control răspândirea virusului COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici