Coreea de Sud va trimite mesaje peste graniţa cu Coreea de Nord cu ajutorul unor difuzoare

  • Coreea de Sud va trimite mesaje peste graniţa cu Coreea de Nord.
  • Asta cu ajutorul unor difuzoare montate în apropierea frontierei.
  • Astfel, autorităţile răspund celor din Coreea de Nord care în ultima perioadă au trimis peste graniţă baloane încărcate cu gunoi.
Urmărește
1395 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud va trimite mesaje peste graniţa cu Coreea de Nord cu ajutorul unor difuzoare

Coreea de Sud va trimite mesaje peste graniţa cu Coreea de Nord cu ajutorul unor difuzoare

Coreea de Sud anunţă că operaţiunea începe duminică, potrivit Reuters.

Mai multe mesaje vor fi trimise prin difuzoarele montate la graniţă.

Acestea sunt îndreptate către Coreea de Nord.

Operaţiunea reprezintă un răspuns la lansarea de baloane care transportă gunoi din Coreea de Nord către Coreea de Sud, a anunţat Consiliul de Securitate Naţională al Sudului într-un comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici