Coronavirus în lume LIVE UPDATE 31 mai: Italia trece de 232.664 de infectaţi. Peste 6.000.000 cazuri de coronavirus în lume

  • Până acum, în lume au fost confirmate peste 6.000.000 cazuri de coronavirus
  • Mai mult de 371.000 oameni infectaţi cu virusul au decedat
  • Peste 2.738.000 persoane au fost declarate vindecate
812 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 31 mai: Italia trece de 232.664 de infectaţi. Peste 6.000.000 cazuri de coronavirus în lume

Coronavirus în lume LIVE UPDATE

Brazilia înregistrează noi cazuri de coronavirus şi depăşeşte Franţa la numărul de decese

Brazilia a raportat sâmbătă un număr record de 33.274 de cazuri noi de coronavirus, a declarat ministrul Sănătăţii, iar cifra de decese a depăşit-o pe cea a Franţei şi acum se situează pe locul trei după Statele Unite, Marea Britanie şi Italia, potrivit Reuters.

Numărul de cazuri de coronavirus depăşeşte 6 milioane la nivel mondial

Numărul de cazuri de coronavirus au depăşit sâmbătă 6 milioane, potrivit unui raport al Reuters, în timp ce America Latină a raportat o cifră sumbră de 50.000 de decese cauzate de coronavirus.

Italia înregistrează 111 decese şi 416 cazuri noi de coronavirus

Decesele provocate de epidemia COVID-19 în Italia au urcat sâmbătă cu 111, faţă de 87 cu o zi înainte, a anunţat Agenţia pentru Protecţia Civilă, în timp ce numărul de cazuri noi a scăzut la 416 de la 516 înregistrate vineri, potrivit Reuters.

Numărul de cazuri confirmate se ridică la 232.664, al şaselea la nivel mondial în spatele Statelor Unite, Rusiei, Spaniei, Marii Britanii şi Braziliei.

Rusia planifică începerea studiilor clinice pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva coronavirusului

Cercetătorii ruşi intenţionează să înceapă studii clinice în termen de două săptămâni pe un vaccin pentru a combate coronavirusul, a anunţat sâmbătă ministrul rus al sănătăţii, după ce autorităţile au aprobat primul medicament anti-COVID-19 din Rusia, potrivit Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici