COVID-19. Ţara cu 28 de milioane de locuitori care a depăşit Italia la numărul de cazuri

Peru, ţară cu 28 de milioane de locuitori a depăşit Italia la numărul de cazuri confirmate cu noul coronavirus. Ţara sud-americană a ajuns la 240.098 de cazuri, precizează BBC.

2392 afișări
Imaginea articolului COVID-19. Ţara cu 28 de milioane de locuitori care a depăşit Italia la numărul de cazuri

COVID-19. Ţara cu 28 de milioane de locuitori care a depăşit Italia la numărul de cazuri

America de Sud a devenit noul epicentru al pandemiei de COVID-19, Brazilia fiind cel mai puternic afectată, urmată de Peru şi Chile, în timp ce cazurile sunt în creştere în unele ţări africane, care până acum au avut un număr relativ redus de decese, anunţa Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).
 
De asemenea, întreg continentul a depăşit 4 milioane de cazuri de infectări cu noul virus, Brazilia fiind foarte aproape să ajungă la un milion de cazuri. 
 
Guvernul peruan a prelungit carantina până pe 30 iunie, iar numărul infecţiilor raportate zilnice au început să mai scadă. Ţara are aproape 28 de milioane de locuitori, 240.098 de pacienţi bolnavi de COVID-19 şi 7.257 de decese. Italia a raportat 237.828 de cazuri şi 34.448, de la începutul pandemiei cu noul virus, potrivit worldometers. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici