Credeai că poţi găsi aşa ceva într-un hamburger? Descoperirea şocantă care a declanşat anchetă în Franţa

O investigaţie a fost declanşată după descoperirea unui dinte uman de doi centrimetri, cu o coroană de metal, într-un hamburger vândut într-un supermarket din vestul Franţei.

8562 afișări
Imaginea articolului Credeai că poţi găsi aşa ceva într-un hamburger? Descoperirea şocantă care a declanşat anchetă în Franţa

Credeai că poţi găsi aşa ceva într-un hamburger? Descoperirea şocantă care a declanşat anchetă în Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O tânără a descoperit dintele într-un hamburger (steak haché) pe care îl mânca luni la prânz. Ambalat cu menţiunea "muşchi 100%", a fost achiziţionat în aceeaşi zi dintr-un magazin aparţinând grupului Carrefour şi preparat într-o fabrică din Bretania.

Persoana care a cumpărat hamburgerul a declarat presei locale că intenţionează să se adreseze instanţei şi să facă o plângere.

Ea s-a declarat dispusă ca toată familia să facă teste ADN pentru a dovedi că dintele nu le aparţine.

Verificarea procesului de fabricaţie nu a evidenţiat vreo neregulă, potrivit Carrefour.

"După verificare, pare imposibil să găseşti un corp străin de acest tip având în vedere procedurile de control a calităţii foarte stricte şi procesul de fabricare a unui hamburger. Carnea este tocată, ambalată, trecută prin detectorul de metale", a explicat grupul, precizând că lotul de produse în cauză nu mai este comercializat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici