CRIZA IMIGRANŢILOR: Poliţia ungară a folosit gaze lacrimogene la un centru de imigranţi, pentru a pune capăt unei lupte

Poliţia ungară a folosit gaze lacrimogene pentru a pune capăt unui conflit în care erau implicaţi aproximativ 70 de imigranţi, la un centru de recepţie din Kiskunhalas, în sudul Ungariei, a anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei din judeţul Bacs-Kiskun, citat de MTI.

654 afișări
Imaginea articolului CRIZA IMIGRANŢILOR: Poliţia ungară a folosit gaze lacrimogene la un centru de imigranţi, pentru a pune capăt unei lupte

Poliţia ungară a folosit gaze lacrimogene la un centru de imigranţi, pentru a pune capăt unei lupte (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Lupta a început după ce un grup de imigranţi s-a plâns duminică de ritmul lent al procedurilor de prelevare a amprentelor, iar o piatră a fost aruncată spre un grup de persoane, a declarat Zoltan Hurkecz într-un comunicat.

Nicio persoană nu a fost rănită, iar poliţia a restaurat ordinea rapid, cerând întăriri.

Ungaria se confruntă cu numere-record de imigranţi şi solicitanţi de azil, care traversează ţara în drum spre Europa Occidentală. Ungaria a primit aproape 150.000 de imigranţi anul acesta, dintre care 50.000 numai luna aceasta, majoritatea venind din Serbia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici