Cum a reacţionat tatăl celui mai „prolific” violator din istoria Marii Britanii după ce fiul său a fost condamnat la închisoare pe viaţă

Tatăl lui Reynhard Sinaga, cel mai „prolific” violator din istoria Marii Britanii, a declarat că pedeapsa fiului său este „pe măsura” infracţiunilor comise, după ce acesta a fost închis pe viaţă de Tribunalul din Manchester, informează BBC.

2784 afișări
Imaginea articolului Cum a reacţionat tatăl celui mai „prolific” violator din istoria Marii Britanii după ce fiul său a fost condamnat la închisoare pe viaţă

Sursa FOTO: Profimedia Images

Sinaga, un student în vârstă de 36 de ani din Indonezia, a fost pus sub acuzare pentru 159 de infracţiuni sexuale, comise împotriva a 48 de bărbaţi. Sinaga va sta în spatele gratiilor cel puţin 30 de ani.

Studentul îşi alegea victimele la cluburile din Manchester şi le ademenea înapoi la apartamentul său, acolo unde îi droga şi agresa. În plus, Sinaga filma atacurile sexuale. 

Familia şi prietenii lui au vorbit despre cum era viaţa sa în Indonezia înainte să devină un violator în serie. 

Vorbind pentru prima oară de la anunţarea sentinţei, tatăl său, Saibun Sinaga a spus că „acceptă verdictul”. „Pedeapsa e pe măsura crimelor”, a spus acesta pentru BBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici