Cursuri de autoapărare pentru cameristele unui hotel din New York, după agresiuni sexuale

Cameristele hotelului Pierre din Manhattan au participat la cursuri de autoapărare pentru a putea scăpa de clienţii care ar încerca să le agreseze sexual, informează New York Post în ediţia electronică.

148 afișări
Imaginea articolului Cursuri de autoapărare pentru cameristele unui hotel din New York, după agresiuni sexuale

Cursuri de autoapărare pentru cameristele unui hotel din New York, după agresiuni sexuale (Imagine:Shutterstock)

Decizia participării la aceste cursuri a fost luată la o lună după ce un bancher egiptean a fost arestat pentru că ar fi agresat sexual o cameristă de la acest hotel. Zeci de cameriste s-au prezentat la cursul de tehnici de autoapărare, organizat în subsolul hotelului.

"Nu loviţi cu pumnul pentru că vă puteţi rupe încheieturile! Ţineţi mâna drept", le-a spus instructorul Mary Ann Carron.

Carron le-a explicat că, dacă cineva încearcă să le apuce din spate, pot lovi cu tocul pantofului.

Bancherul egiptean Mahmoud Abdel-Salam Omar, în vârstă de 74 de ani, a pledat vinovat la acuzaţiile privind agresiunea sexuală la hotelul Pierre din New York. El riscă până la şapte ani de închisoare.

Fostul director FMI Dominique Strauss-Kahn a fost şi el inculpat pentru agresarea sexuală a unei cameriste la hotelul Sofitel din Manhattan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici