Cutremur de 6,4 în nord-vestul Chinei: Cel puţin o persoană a murit, iar alte două au fost rănite. Seismul, urmat de opt replici

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, în urma unui seism cu magnitudinea de 6,4 grade, care s-a produs duminică în regiunea Xinjiang din nord-vestul Chinei, au autorităţile, relatează Xinhua.

409 afișări
Imaginea articolului Cutremur de 6,4 în nord-vestul Chinei: Cel puţin o persoană a murit, iar alte două au fost rănite. Seismul, urmat de opt replici

Sursa FOTO: Twitter @pulso_mx

Cutremurul s-a produs duminică la ora locală 19:27 (ora României, 15:27) în zona districtului Jiashi, în vestul regiunii Xinjiang, la 108 kilometri de oraşul Kashi, potrivit Centrul Seismologic Euro‑Mediteranean.

Epicentrul seismului a fost localizat la aproximativ 10 kilometri adâncime.

Centrul Reţelelor Seismologice din China (CENC) a transmis că seismul a fost urmat de cel puţin opt replici.

Mai mulţi locuitori din zonă a afirmat că seismul s-a simţit puternic, în special pentru cei aflaţi în clădiri mai înalte.

Autorităţile au confirmat că o persoană a decedat, iar două au fost rănite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici