CUTREMUR de 7,9 grade pe scara Richter, produs în Indonezia

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea iniţială de 7,9 grade pe scara Richter a avut loc miercuri în largul insulei indoneziene Sumatra, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).

10329 afișări
Imaginea articolului CUTREMUR de 7,9 grade pe scara Richter, produs în Indonezia

CUTREMUR de 7,9 grade pe scara Richter, produs în Indonezia

Seismul s-a produs la ora locală 19.49 (14.49, ora României) în Oceanul Indian, la circa 500 de kilometri vest de Insula Sumatra, la adâncimea de doar 10 kilometri.

Epicentrul a fost la 662 de kilometri sud-vest de oraşul indonezian Muara Siberut, la 807 kilometri sud-vest de Pariaman şi la 808 kilometri vest-sud-vest de Padang.

Nu este clar dacă puternicul seism a generat valuri tsunami.

Deocamdată, nu există informaţii despre eventuale victime sau despre daune materiale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici