Debut sângeros la bursă: Acţiunile Trump Media & Technology Group au scăzut cu 18%

Debut sângeros la bursă: Acţiunile Trump Media & Technology Group au scăzut cu 18% după ce compania a raportat pierderi de 58,2 milioane de dolari în 2023. TMTG deţine Truth Social, reţeaua de socializare a fostului preşedinte american Donald Trump, anunţă Ziarul Financiar.

864 afișări
Imaginea articolului Debut sângeros la bursă: Acţiunile Trump Media & Technology Group au scăzut cu 18%

Debut sângeros la bursă: Acţiunile Trump Media & Technology Group au scăzut cu 18%

Acţiunile companiei Trump Media & Technology Group s-au prăbuşit luni dimineaţa, scăzând cu 18%, după ce reţeua de socializare controlată de fostul preşedinte american a raportat pierderi de 58,2 milioane de dolari în 2023, scrie CNBC.

Majoritatea cheltuielilor companiei, 39,4 milioane de dolari, au venit din dobânzi.

În acest timp, în 2022 Trump Media a avut un profit net de 50,5 milioane de dolari, la un venit de 1,47 de miliarde de dolari.

Trump Media a notificat autorităţile de reglementare că pierderile ar putea continua în viitorul apropiat. „TMTG se aşteaptă la pierderi în viitorul previzibil”.

TMTG controlează aplicaţia de socializare Truth Social, folosită intens de fostul preşedinte american Donald Trump. Totodată, acesta este acţionarul majoritar al Trump Media & Technology Group, deţinând 57,3% din companie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici