Decizie finală! "Şamanul QAnon" şi-a aflat pedepsa. Cât va sta în spatele gratiilor „simbolul atacului de la Capitoliului”

  • Bărbatul cunoscut sub numele de „Şamanul QAnon” a fost condamnat la 41 de luni de închisoare.
  • Bărbatul a fost unul dintre personajele principale ale atacului de la Capitoliul din 6 ianuarie
  • Procurorii l-au descris pe Chansley drept „simbolul atacului de la Capitoliului”
6358 afișări
Imaginea articolului Decizie finală! "Şamanul QAnon" şi-a aflat pedepsa. Cât va sta în spatele gratiilor „simbolul atacului de la Capitoliului”

Decizie finală! "Şamanul QAnon" şi-a aflat pedepsa. Cât va sta în spatele gratiilor „simbolul revoltei de la Capitoliului”

În pronunţarea sentinţei pentru Jacob Chansley, judecătorul de la Curtea de District din SUA, Royce C. Lamberth, a spus: „Ceea ce aţi făcut a fost îngrozitor, aţi obstrucţionat funcţionarea guvernului”.

Chansley, în vârstă de 34 de ani, s-a evidenţiat printre participanţii de la atacul din 6 ianuarie prin costumaţia sa bizară.

Chansley a mărsturisit înainte de pronunţarea sentinţei că regretă evenimentele.

„Recunosc în faţa lumii că m-am înşelat. Nu am scuze. Comportamentul meu a fost condamnabil”, a spus el.

El a mai spus că nu este o persoană violenţă şi că suferă de o tulburare de personalitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici