Dezastru cu gheaţă carbonică în piscină. Trei oameni au murit la petrecerea unei vedete de pe Instagram, în Rusia | FOTO, VIDEO

  • Trei persoane au murit şi alte câteva au ajuns la spital după o petrecere organizată la un complex turistic din Moscova.
  • Oamenii au murit după ce în piscină a fost turnată gheaţă carbonică, pentru "efecte speciale".
  • Gheaţa uscată/ carbonică este folosită în multe domenii, inclusiv în cel alimentar, având o putere de răcire de cinci ori mai mare decât cea obişnuită.
8929 afișări
Imaginea articolului Dezastru cu gheaţă carbonică în piscină. Trei oameni au murit la petrecerea unei vedete de pe Instagram, în Rusia | FOTO, VIDEO

Dezastru cu gheaţă carbonică în piscină. Trei oameni au murit la petrecerea unei vedete de pe Instagram, în Rusia | FOTO, VIDEO

Trei persoane au murit şi alte câeva au fost rănite vineri, la un complex turistic din Moscova, la petrecerea unei vloggeriţe, după ce în piscină a fost turnată gheaţă carbonică.

Soţul vedetei de pe Instagram Ekaterina Didenko, Valentin, în vârstă de 32 de ani, a murit după ce a sărit în piscină, pentru a se răcori după ce fusese la saună.

Circa 25 de kilograme de gheaţă carbonică au fost turnate în piscină, după ce oaspeţii tinerei, care îşi sărbătorea a 29-a aniversare, s-au plâns că este prea cald. Gheaţa a fost folosită şi pentru a crea "un efect special" dramatic.

În înregistrarea publicată pe Instagram de Didenko, în timpul petrecerii, prietenii săi apar îmbrăcaţi în costume de baie, dansând, mâncând şi consumând alcool.

Câteva ore mai târziu, aceasta a încărcat online mai multe clipuri cu ea plângând şi explicând că petrecerea a avut o turnură tragică.

Din cauza gheţii uscate, unii invitaţi s-au sufocat şi şi-au pierdut cunoştinţa.

Poliţia ar fi confirmat sâmbătă că a fost deschisă o anchetă după incident, potrivit Daily Beast.

Analizele preliminare au indicat că oamenii au decedat pentru că s-au sufocat.

Gheaţa uscată, o formă solidă de dioxid de carbon, dacă este folosită în încăperi neaerisite corespunzător, degajă cantităţi periculoase de gaz.

Ekaterina Didenko are un milion de followeri pe Instagram. Tânăra este cunoscută pentru că publică trucuri despre cum să economiseşti bani atunci când cumperi produse farmaceutice, potrivit BBC.

Gheaţa uscată sau gheaţa carbonică este mult mai rece decât cea obişnuită, având aproximativ -78,5 grade Celsius. Are o putere de răcire de cinci ori mai mare decât gheaţa obişnuită şi este utilizată în foarte multe domenii, atât industriale, cât şi în cel alimentar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici