Dmitri Medvedev, amuzat de o parodie despre vacanţa sa la ţară

Preşedintele rus, Dmitri Medvedev, a apreciat o glumă televizată care parodia vacanţa sa ţară, în timp ce în Rusia, caricaturile liderilor au devenit extrem de rare.

28 afișări
Imaginea articolului Dmitri Medvedev, amuzat de o parodie despre vacanţa sa la ţară

Dmitri Medvedev, amuzat de o parodie despre vacanţa sa la ţară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În această parodie difuzată de postul de televiziune STS, Medvedev, în cămaşă şi pantalonii ridicaţi, şi soţia sa Svetlana încearcă în disperare să de destindă, dar sunt întrerupţi mereu de gărzile de corp prea zeloase.

"Avem instrucţiuni", explică, încurcat, una dintre gărzile de corp atunci când Medvedev îi cere să îl lase să îi aducă singur găleţile soţiei sale.

Până la urmă, şeful statului rus descoperă că nici chiar cântecele păsărilor pe care le aude nu sunt reale, ci interpretate de o orchestră.

"Suntem aici din timpul lui (Leonid) Brejnev", explică un ofiţer, referindu-se la fostul lider sovietic, pasionat de vânătoare, ale cărui prăzi erau pregătite cu grijă de personalul său.

Deşi caricaturile şi emisiunile umoristice care iau în derâdere liderii ruşi aproape au dispărut de la televiziuni de la preluarea controlului asupra presei de către Vladimir Putin, preşedinte din 2000 până în 2008 şi în prezent premier, Medvedev a apreciat această parodie.

El a publicat chiar, marţi, link-ul acestei parodii (http://www.youtube.com/watch?v=_UedOBiH1Zk) pe contul său de Twitter (http://twitter.com/kremlinrussia), alături de comentariul "Cum am petrecut vara la casa de la ţară".

Contactată de cotidianul de mare tiraj Komsomolskaia Pravda, purtătoarea de cuvânt a Kremlinului, Natalia Timakova, a dezvăluit că preşedintele rus are "simţul autoironiei".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici