Doi jucători de tenis francezi implicaţi într-un caz de viol, puşi în libertate în Grecia

Doi jucători de tenis francezi, implicaţi într-un caz de presupus viol în grup în Grecia, în cadrul căruia a fost reţinut şi un cetăţean român, au obţinut, luni, din partea justiţiei elene, decizia de a fi puşi în libertate, după două luni de detenţie provizorie.

163 afișări
Imaginea articolului Doi jucători de tenis francezi implicaţi într-un caz de viol, puşi în libertate în Grecia

Doi jucători de tenis francezi implicaţi într-un caz de viol, puşi în libertate în Grecia

Avocata Elena Anastasiou, care îl apără pe tenismanul Alexandre Massa (20 de ani) alături de un avocat francez, a declarat că sportivul va părăsi marţi închisoarea din Grecia, în care este încarcerat de la începutul lunii octombrie.

Massa este liber să părăsească teritoriul Greciei în aşteptarea finalului anchetei.

Tenismanul Yanais Laurent, în vârstă de 21 de ani, a obţinut punerea în libertate şi aşteaptă, de asemenea, să iasă din închisoare, potrivit avocatei Corinne Dreyfus-Schmidt.

Alexandre Massa este acuzat de complicitate la viol, iar Yanais Laurent de tentativă de viol.

Sportivii contestă acuzaţiile formulate de o jucătoare americană în vârstă de 25 de ani, care a afirmat că a fost violată în timpul unei petreceri organizate într-un hotel, în timpul unui turneu internaţional la Maraton, la 3 octombrie.

După denunţul făcut de sportivă, au fost plasaţi în detenţie provizorie Massa, Laurent, încă un francez, un cetăţean român (angajat al hotelului) şi un german.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici