Doi morţi şi 38 de răniţi, în urma unor confruntări între Hamas şi un grup disident, în Gaza

Doi palestinieni au fost ucişi şi alţi 38 răniţi, vineri, în Fâşia Gaza, în cursul unor confruntări între poliţia mişcării Hamas, care controlează teritoriul, şi membrii unei grupări extremiste disidente, potrivit unui bilanţ al serviciilor de urgenţă.

18 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi 38 de răniţi, în urma unor confruntări între Hamas şi un grup disident, în Gaza

Membrii ai grupării salafiste Jund Ansar Allah (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit aceleiaşi surse, opt dintre răniţi sunt în stare gravă în urma confruntărilor, care au început în cursul după-amiezii şi continuau seara, potrivit unor martori, în oraşul Rafah, din sudul Fâşiei Gaza.

Confruntările au loc între poliţia mişcării Hamas şi membri ai grupării salafiste Jund Ansar Allah, care consideră mişcarea islamistă prea moderată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici