Doi români au murit într-un grav accident rutier produs în nordul Italiei - presă

Doi români, soţ şi soţie, au murit în nordul Italiei după ce maşina în care se aflau s-a lovit frontal cu un camion, anunţă autorităţile italiene, precizând că românca era însărcinată, informează presa italiană.

2263 afișări
Imaginea articolului Doi români au murit într-un grav accident rutier produs în nordul Italiei - presă

Doi români au murit într-un grav accident rutier produs în nordul Italiei - presă (Imagine: Shutterstock)

Accidentul a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi pe un drum naţional din nordul Italiei, în zona localităţii Isola della Scala, situată în apropierea oraşului Verona, informează publicaţia Blitz Quotidiano.

Un român în vârstă de 30 de ani, Marius I.F., a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea, un Fiat Punto, şi a lovit un camion.

Românul şi soţia acestuia, în vârstă de 31 de ani, au murit pe loc în accident.

Echipele pompierilor italieni au depus eforturi câteva ore pentru scoaterea corpurilor dintre fiarele contorsionate, potrivit site-ului VeronaSera.it.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici