Doi turişti morţi şi alţi 50 răniţi, după ce au fost loviţi de crengile unui copac în timp ce se aflau într-un autocar turistic supraetajat, în Malta

Cel puţin două persoane au decedat, iar 50 au fost rănite, inclusiv şase în stare gravă, după ce au fost loviţi de crengile unui copac, în timp ce călătoreau luni după-amiaza într-un autocar turistic supraetajat în sudul Maltei, relatează site-ul cotidianului Times of Malta.

2940 afișări
Imaginea articolului Doi turişti morţi şi alţi 50 răniţi, după ce au fost loviţi de crengile unui copac în timp ce se aflau într-un autocar turistic supraetajat, în Malta

Doi turişti morţi, şase răniţi grav, în urma unui accident rutier în Malta

Accidentul s-a produs în localitatea Zurrieq, la 16 kilometri de capitala Maltei, La Valletta, pe un drum circulat frecvent de autocare cu turişti.

Un belgian şi o femeie din Spania au decedat la faţa locului, iar alţi şase turişti au fost grav răniţi, a declarat Chris Fearne, ministrul maltez al Sănătăţii.

Poliţia a transmis că trei dintre persoanele grav rănite sunt din Marea Britanie, una din Germania, iar o alta din Italia.

Se crede că rafale puternice de vânt, înregistrate duminică noaptea, au afectat înclinat copacul, astfel că o parte din crengile acestuia se aflau la o înălţime mai redusă decât în mod obişnuit.

Fearne a declarat că 50 de persoane au fost transportate la spital, cu excepţia şoferului toate fiind de origine străină. Printre răniţi se numără şi 12 copii, cei mai mulţi având leziuni la nivelul capului şi trunchiului superior.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici