Donald Trump: Presa s-a transformat în "partid de opoziţie"

Presa a devenit un "partid de opoziţie" foarte eficient, a declarat luni preşedintele SUA, Donald Trump, împărtăşind astfel opinia consilierului său pentru Strategie politică, Steve Bannon, relatează CBN News.

1522 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Presa s-a transformat în "partid de opoziţie"

Donald Trump: Presa s-a transformat în "partid de opoziţie" (Imagine: Hepta)

Exprimând susţinere pentru comentariile făcute de Steve Bannon acum câteva zile, Donald Trump a acuzat presa din nou de "lipsă de corectitudine" şi de transformarea parţial într-un "partid de opoziţie".

"Şi cred că presa are mult mai multă putere decât partidul de opoziţie. Partidul de opoziţie continuă să piardă teren. Acum, presa este de partea formaţiunii de opoziţie", a declarat Donald Trump, referindu-se la Partidul Democrat.

"Însă norocul meu este că am o voce puternică. Am o voce pe care oamenii o înţeleg. Iar acest lucru se vede acum", a spus Donald Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici