Donald Trump: "Voi candida din nou, în 2024"

Trump sugerează că va candida în 2024 la mitingul din Texas: „Probabil va trebui să o fac din nou”.

1195 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: "Voi candida din nou, în 2024"

Hepta

Fostul preşedinte Donald Trump a declarat sâmbătă seara în faţa unei mulţimi din Texas că va trebui „probabil să o facă din nou”, făcând referire la o altă candidatură la preşedintele Statelor Unite în 2024.

"Am candidat de două ori. Am câştigat de două ori. M-am descurcat mult mai bine a doua oară decât înainte", a spus Trump mulţimii de mii de oameni adunaţi pentru a-l auzi vorbind în Robstown, Texas.

„Să obţin mai multe milioane de voturi în 2020 decât în ​​2016 şi, de asemenea, să obţin mai multe voturi decât orice preşedinte în exerciţiu din istoria ţării noastre de departe. Şi acum, pentru a face ţara noastră din nou de succes, sigură şi glorioasă, probabil că va trebui să o fac  din nou".

„Majoritatea tăcută a revenit mai puternică decât oricând”, a spus Trump la încheierea mitingului, în timp ce cânta muzica dramatică. „Concetăţenii mei, această călătorie incredibilă în care ne aflăm împreună abia a început”, transmite Fox News

Lui Trump i se cere să se prezinte pentru audiere pe 14 noiembrie, la ora 10 dimineaţa, fie în Capitoliul SUA, fie prin videoconferinţă, şi să furnizeze înregistrări cu privire la acţiunile sale din ziua în care susţinătorii săi fanatici au intrat în clădirea Capitoliului pe 6 ianuarie 2021.

  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici