Donaţii pentru clinici, în schimbul priorităţii la vaccinarea anti COVID-19

  • Americanii bogaţi vor să facă donaţii în schimbul vaccinării
  • California a primit 327.000 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech
  • 23% din americani s-ar vaccina imediat
1343 afișări
Imaginea articolului Donaţii pentru clinici, în schimbul priorităţii la vaccinarea anti COVID-19

FOTO: Profimedia

Americanii nu mai au răbdare, vor să se vaccineze mai repede. Cel puţin cei din California, unul dintre statele cele mai afectate de epidemia de Covid-19, unde 22.000 de oameni au murit din primăvară şi până acum.

La o clinică din Los Angeles, care are drept clienţi directori de mari companii sau vedete de la Hollywood, unul dintre clienţi s-a oferit să doneze 25.000 de dolari, pentru a fi trecut pe o listă prioritară de vaccinare.

Directorul unei clinici din Beverly Hills  a declarat pentru CNN că a primit cel puţin 100 de apeluri telefonice de la clienţi cu dare de mână, care s-au oferit să sponsorizeze clinica, dacă pot trece în faţă la vaccinare.

Guvernatorul statului a transmis că va fi foarte vigilient ca vaccinul să ajungă la cei care au cea mai mare nevoie de el, în această perioadă, mai ales că a primit doar 327.000 de doze până acum la aproape 40 de milioane de locuitori.

Cel mai recent sondaj arată că 23 la sută din americani îşi doresc să fie vaccinaţi imediat, cu 14 procente mai mult decât acum o lună. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici