Două autoturisme roz, găsite în garajul Ministerului bulgar al Apărării

Două autoturisme roz au fost găsite săptămâna aceasta în garajul Ministerului bulgar al Apărării şi presa se întreabă la ce ar putea folosi un ministru sau un general aceste maşini, a căror culoare este neobişnuită pentru autovehiculele oficiale.

37 afișări
Imaginea articolului Două autoturisme roz, găsite în garajul Ministerului bulgar al Apărării

Două autoturisme roz, găsite în garajul Ministerului bulgar al Apărării (Imagine: trud.bg)

Cele două autorturisme BMW erau negre la cumpărare, însă fostul ministru al Apărării Nikolai Svinarov, aflat în funcţie în perioada 2001-2005, le-a schimba culoarea, au declarat pentru presă premierul Boiko Borisov şi ministrul Apărării, Nikolai Mladenov.

"Armata, implicată într-un scandal roz", scrie cotidianul Trud sâmbătă, care are o explicaţie pentru această extravaganţă. Ziarul citează oficiali ministeriali care sugerează că maşinile au fost vopsite pentru a se asorta la culoarea rochiei fiicei ministrului, condusă la balul şcolii sale cu una dintre ele.

Svinarov a dezminţit informaţiile, însă Trud publică alături de articol fotografii cu rochia şi cu maşinile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici