Dragoş Săvulescu a fost reţinut în Grecia

Fostul acţionar de la Dinamo, Dragoş Săvulescu, a fost reţinut de autorităţile din Grecia, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce se afla pe insula Mykonos, deşi nu avea voie să părăsească Italia.

7421 afișări
Imaginea articolului Dragoş Săvulescu a fost reţinut în Grecia

Dragoş Săvulescu a fost reţinut în Grecia

Iubita lui Dragoş Săvulescu a postat, pe reţelele de socializare, imagini în care afaceristul Dragoş Săvulescu apărea în Grecia, pe insula Mykonos.

Dragoş Săvulescu avea un mandat de arestare pentru o condamnare de 5 ani de închisoare cu executare. În acelaşi dosar a fost condamnat şi Radu Mazăre, în prezent încarcerat.

Autorităţile din Italia au rejudecat cazul lui Săvulescu şi au decis să şteargă o parte din pedeapsă şi restul rezultat să fie cu suspendare şi să poată fi ispăşit în Italia.

În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, însă, Dragoş Săvulescu a fost reţinut, de autorităţile elene, în Grecia (Mykonos), deşi el nu ar fi trebuit să plece din Italia.

În cursul zilei de luni, acesta urmează să fie prezentat instanţei, pentru confirmarea mandatului european de arestare. Nu se ştie încă dacă el va fi adus în România sau va fi dus în Italia.

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, fost acţionar la FC Dinamo, a fost dat în urmărire internaţională în februarie 2019, după ce nu a fost găsit de poliţişti pentru ca aceştia să pună în aplicare sentinţa de cinci ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanţa.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici