EXPLOZIA de la Boston - Sportiv de origine română: Am ajuns la hotel şi am vazut explozia. Sunt şocat

Un sportiv de origine română participant la maratonul de la Boston, Andrei Flueraşu, a declarat pentru gandul.info că el terminase competiţia cu câteva ore înaintea exploziilor de la finişul cursei şi că a văzut incidentele după ce a ajuns la hotel, precizând că e şocat de "vestea îngrozitoare".

1801 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIA de la Boston - Sportiv de origine română: Am ajuns la hotel şi am vazut explozia. Sunt şocat

EXPLOZIA de la Boston - Sportiv de origine română: Am ajuns la hotel şi am vazut explozia. Sunt şocat

"Sunt deja inapoi la hotel, departe de linia de sosire şi la fel de şocat ca toată lumea să aud vestea asta îngrozitoare", a precizat Andrei Flueraşu pentru gandul.info.

Flueraşu a mai povestit că maratonul era bine organizat şi că forţele de ordine erau prezente pe parcusul traseului.

"Era foarte bine supervizat şi foarte bine organizat în general. Nu ştiu când s-a întâmplat. Cea mai mare parte a cursei a început la 10 dimineaţa şi urma să se închidă (cred) la 16:30", a mai explicat Andrei Flueraşu.

Potrivit site-ului competiţiei, Andrei Flueraşu a terminat cursa după aproximativ trei ore şi jumătate, în timp ce un alt sportiv de origine română, Nuţa Olaru, care a reprezentat SUA, a terminat pe locul 23 în cursa feminină, după 2 ore şi aproape 43 de minute.

Cel puţin trei oameni au murit în exploziile produse în apropierea liniei de sosire a maratonului din Boston, alte 22 fiind rănite, afirmă surse citate de Fox News, precizând că unele victime au membre amputate.

Autorităţile americane nu au stabilit încă dacă exploziile produse la maratonul din Boston au fost accidentale sau este vorba de un atac terorist. "Au fost mai multe explozii; la faţa locului s-au deplasat serviciile de intervenţie. Nu ştim exact câte persoane au fost rănite", a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului poliţiei din Boston.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici