Explozii în Kiev. Ucrainenii au primit avertizări de raid aerian în toată ţara

Locuitorii din Ucraina au fost îndemnaţi să se adăpostească, în timp ce sirenele de raid aerian sună în mai multe regiuni şi sunt raportate explozii în capitală.

647 afișări
Imaginea articolului Explozii în Kiev. Ucrainenii au primit avertizări de raid aerian în toată ţara

Explozii în Kiev. Ucrainenii au primit avertizări de raid aerian în toată ţara

Cel puţin 10 explozii au fost raportate în Kiev. Primarul oraşului, Vitali Klitschko, a declarat prin intermediul contului său de Telegram: „Una dintre explozii a răsunat între clădirile rezidenţiale din cartierul Solomyansk din capitală".
 
„Explozii au avut loc, de asemenea, în districtul Pechersk şi în districtul Holosiivsk. Există distrugeri. Salvatorii şi medicii se deplasează la faţa locului".
 
Rapoartele vin după o serie de lovituri cu rachete ruseşti din ultimele zile, potrivit Skynews.
 
Un consilier prezidenţial, aflat în capitală, a declarat că un hotel se numără printre clădirile care au fost avariate.
 
Guvernatorul regiunii înconjurătoare Kiev a avertizat cu puţin timp înainte de un posibil atac cu rachete şi că apărarea antiaeriană din regiune atacă ţinte.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici