Focuri de armă pe o stradă din Tel Aviv. Un bărbat a fost rănit grav

Un bărbat a fost rănit grav într-un schimb de focuri de armă produs sâmbătă pe o stradă din Tel Aviv, potrivit Reuters.

257 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă pe o stradă din Tel Aviv. Un bărbat a fost rănit grav

Focuri de armă pe o stradă din Tel Aviv. Un bărbat a fost rănit grav

Cel puţin un bărbat este în stare gravă în urma unui schimb de focuri de armă produs sâmbătă pe o stradă centrală din Tel Aviv, au anunţat paramedicii israelieni. Ulterior, autorităţile israeliene au anunţat că agresorul a fost împuşcat mortal de un ofiţer care se afla în patrula stradală.

Inspectorul general al poliţiei israeliene susţine că atacatorul era „aparent" un locuitor al oraşului palestinian Jenin, din Cisiordania.

Primarul din Tel Aviv, Ron Huldai, a spus că bărbatul aflat în stare critică este un angajat al patrulei municipale. Acesta s-a apropiat de atacator după ce a observat ceva suspect şi a fost împuşcat.

Poliţia israeliană a anunţat că analizează incidentul ca fiind un presupus atac.

Împuşcăturile au loc la o zi după ce un adolescent palestinian a fost ucis într-un atac al civililor israelieni asupra unui sat din Cisiordania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici