Focuri de avertizare israeliene împotriva unei nave care transportă ajutor către Gaza

Marina israeliană a tras focuri de avertizare înspre o navă malaysiană care transporta material de construcţie către Gaza, obligând-o să se îndrepte spre apele egiptene, a declarat compania care a închiriat nava.

303 afișări
Imaginea articolului Focuri de avertizare israeliene împotriva unei nave care transportă ajutor către Gaza

Focuri de avertizare israeliene împotriva unei nave care transportă ajutor către Gaza (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"MV Finch, care transportă conducte de canalizare pentru Gaza, a fost ţinta unor focuri de avertizare ale forţelor israeliene în zona de securitate palestiniană în această dimineaţă, la ora locală 06.54 (06.54 ora României)", a declarat pentru AFP Shamsul Azhar, de la fundaţia Perdana Global Peace.

"Nava a fost constrânsă să arunce ancora în apele egiptene, la 30 de mile nautice de Gaza", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici