Forţele israeliene au ucis doi adolescenţi palestinieni în confruntările din Cisiordania

Forţele israeliene au ucis sâmbătă doi adolescenţi palestinieni în confruntările izbucnite în timpul unui raid în Cisiordania, au declarat oficiali palestinieni, potrivit Reuters.

311 afișări
Imaginea articolului Forţele israeliene au ucis doi adolescenţi palestinieni în confruntările din Cisiordania

Armata israeliană a declarat că forţele de securitate care încercau să aresteze un bărbat înarmat de la gruparea Jihadul Islamic au fost ţinta unor focuri de armă.

„Zeci de palestinieni au aruncat cu explozibili şi cocteiluri Molotov asupra forţelor şi au tras asupra lor. Forţele au tras asupra suspecţilor înarmaţi", a anunţat armata pe Twitter.

Ministerul palestinian al Sănătăţii a declarat că doi adolescenţi, în vârstă de 16 şi 18 ani, au fost ucişi şi 11 au fost răniţi.

Aproximativ 80 de palestinieni au fost ucişi în Cisiordania de când Israelul a lansat operaţiunea Breakwater împotriva militanţilor, la 31 martie, ca răspuns la o serie de atacuri ale palestinienilor în Israel. Bilanţul include militanţi şi civili.

Intensificarea violenţelor în Cisiordania, unde palestinienii au o autonomie limitată, a fost una dintre cele mai grave din ultimii ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici