Forţele israeliene au ucis un şef al Hamas în Cisiordania

Forţele israeliene au împuşcat vineri doi palestinieni, între care un membru de rang înalt al Hamas, în apropiere de Tubas, în Cisiordania, în urma unui raid asupra oraşului, a anunţat armata.

309 afișări
Imaginea articolului Forţele israeliene au ucis un şef al Hamas în Cisiordania

Potrivit armatei israeliene, Mohammad Omar Daraghmeh, şeful infrastructurii Hamas în zona Tubas din Valea Iordanului, a fost ucis în timpul unui schimb de focuri cu forţele de securitate. Aceasta a precizat că în vehiculul său au fost găsite arme şi echipament militar, relatează Reuters.

Hamas a confirmat moartea lui Daraghmeh şi apartenenţa acestuia la Brigăzile Al Qassem.

Agenţia palestiniană de ştiri WAFA a arătat că un alt bărbat a fost ucis de forţele israeliene care au făcut un raid în tabăra de refugiaţi Al-Fara din Tubas.

Armata israeliană a declarat că militarii săi au deschis focul asupra unor palestinieni care au aruncat dispozitive explozive.

Incidentul a fost cel mai recent dintr-un val de confruntări în Cisiordania între forţele de securitate israeliene şi palestinieni, inclusiv militanţi înarmaţi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici