FOTO Justin Trudeau, apariţie surpriză în fotografia de absolvire a unor studenţi

Un grup de adolescenţi din Vancouver, care ţineau o sesiune foto cu ocazia absolvirii, au avut parte de un ”invitat surpriză”, care a pozat cu ei: premierul Canadei, Justin Trudeau, scrie The Independent.

932 afișări
Imaginea articolului FOTO Justin Trudeau, apariţie surpriză în fotografia de absolvire a unor studenţi
Îmbrăcaţi la patru ace, studenţii se pozau înainte de a se duce la petrecerea de absolvire când l-au zărit pe Trudeau, care făcea jogging în apropiere de ei.
 
Politicianul sportiv alergea prin parul Stanley Seawall când a dat de studenţi, după care s-a oprit pentru o fotografie.
 
Fotograful profesionist al premierului, Adam Scotti, a publicat o fotografie pe Twitter, în care este imortalizat momentul, alături de care a scris: ”Sezonul balurilor în #Vancouver”.
 
În fotografie pare că premierul le strică poza studenţilor, însă unul dintre adolescenţi le-a spus jurnaliştilor de la CBC că toţi l-au implorat pe Trudeau să facă o poză cu ei.
 
 
 

 

"Noi doar făceam poze şi vorbeam între noi când l-am văzut pe Trudeau că alerga spre noi”, a spus unul dintre studenţi. ”Prima oară ne gândeam de ce aleargă premierul pe aici...apoi am început să ţipăm la el să vină să se pozeze cu noi”.
 
 

#VCProm2017

O postare distribuită de Cam Corrado (@crrdo) pe

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici