Franţa a comandat un miliard de măşti din China

Într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă Ministrul francez al Sănătăţii a confirmat că Franţa a comandat un miliard de măşti din China, relatează CNN.

1974 afișări
Imaginea articolului Franţa a comandat un miliard de măşti din China

Franţa a comandat un miliard de măşti din China

Oliver Veran, Ministrul Sănătăţii a spus că ţara produce 8 milioane de măşti pe săptămână, dar consumă 40 de milioane pe săptămână.
 
Săptămâna trecută acesta a confirmat că Franţa a comandat 250 de milioane de măşti de protecţie menite pentru a opri limitarea coronavirusului.
 
Franţa are confirmate 37.575 de cazuri de infectare şi 2314 decese. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici