Franţa vinde două nave militare Emiratelor Arabe Unite

Franţa a decis vânzarea a două nave militare de recunoaştere Emiratelor Arabe Unite, anunţă preşedintele Emmanuel Macron, aflat în vizită oficială în Abu Dhabi, informează publicaţia Tribune.

1504 afișări
Imaginea articolului Franţa vinde două nave militare Emiratelor Arabe Unite

Franţa vinde două nave militare Emiratelor Arabe Unite

Emiratele Arabe Unite vor achiziţiona două corvete din clasa Gowind, construite de compania franceză Naval Group, a declarat joi Emmanuel Macron, în ultima zi a vizitei în Emiratele Arabe Unite.

Preşedintele Franţei nu a oferit detalii despre valoarea contractului privind vânzarea navelor militare de recunoaştere.

Emiratele Arabe Unite intenţionează suplimentarea capacităţilor militare, în contextul situaţiei tensionate din zona Golfului Persic, generată de rivalitatea între Iran şi Arabia Saudită.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici