Furtună violentă în China. Trei oameni au fost aruncaţi pe geam în timp ce dormeau

O furtună violentă s-a produs în sudul Chinei. Aceasta a avut mai multe reprize şi a făcut victime şi pagube. Din cauza vântului, trei oameni au fost aruncaţi pe geam în timp ce dormeau.

693 afișări
Imaginea articolului Furtună violentă în China. Trei oameni au fost aruncaţi pe geam în timp ce dormeau

Sursa foto: X

O furtună violentă cu intensitatea unui taifun a ucis cel puţin şapte persoane în provincia Jiangxi, din sudul Chinei. Fenomenul a început la sfârşitul săptămânii trecute şi a afectat nouă oraşe.

La Nanchang rafalele de vânt au smuls tocurile şi ferestrele unei clădiri înalte, iar trei oameni care dormeau au fost aruncaţi în gol. Ei au murit, au anunţat autorităţile locale, potrivit Reuters.

2.751 de case au fost avariate şi mai multe străzi au fost inundate.

Pierderi estimate sunt de 150 de milioane de yuani (21 de milioane de dolari), au precizat oficialii locali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici