Generaţia Z vrea la putere! O tânără născută în 1998 candidează pentru Congresul american

  • Cheyenne Hunt, o influencer de pe TikTok în vârstă de 25 de ani, şi-a anunţat candidatura pentru al 45-lea district al Congresului din California, reprezentat de Michelle Steel în prezent.
  • Tânăra are convingeri de stânga - susţine că decalajul dintre salariile angajaţilor şi profiturile corporaţiilor a crescut prea mult în ultimii ani şi ar susţine salarii mai echitabile, ceea ce ar presupune creşterea taxelor şi impozitelor.
  • Este generaţia Z pregătită să intre pe scena politică?
529 afișări
Imaginea articolului Generaţia Z vrea la putere! O tânără născută în 1998 candidează pentru Congresul american

Cheyenne Hunt, Instagram

Activist. Avocat. Iubitoare de democraţie şi cafea. Candidat pentru Congres în districtul nr. 45 din statul California. 

Dacă va avea succes, ea va deveni prima femeie din Generaţia Z din Congres şi deja se pregăteşte să livreze promisiuni electorale pentru cei 60.000 de susţinători.

Tânăra are convingeri de centru-stânga, susţine că decalajul dintre salariile lucrătotilor şi profiturile corporaţiilor a crescut în ultimii ani, de asemenea, mai susţine că veniturile clasei de rând au stagnat.

Absolventa de drept este adeptă salariilor echitabile, ceea ce ar presupune automat creşterea taxelor pentru corporaţii şi mediul de afaceri ce susţine economia şi modul de viaţă al americanilor de râng, care de altfel ar putea foarte uşor să emigreze din SUA în alte paradisuri fiscale din cauza creşterii taxelor impuse de democraţi în ultimii ani. 

Cheyenne Hunt susţine că sindicatele ar trebui să aibă mai multă putere în capitalismul american şi că măsurile de stânga au dat mereu roade. 

 

@cheyennehuntca When corporate profits are at all-time highs but wages remain stagnant, that means the system is working for the powerful, not the people. It’s time to take a stand and do something about it. I have a big announcement coming on Tuesday and I can’t wait to share it with you! ##politicaltiktok##politics##economy##inflation ♬ Funk Rave - Don´t Let Me Down 140 Bpm - kirtap

"Există diferite moduri prin care putem îmbunătăţi calitatea vieţii pentru americani:

Limitaţi creşterea preţurilor la produsele vitale, încurajaţi mai multă concurenţă şi păstraţi drepturile sindicaliştilor de a-şi susţine interesele. De fiecare dată când am investit vreodată în muncitori şi familii americane, am dat roade. 

Cred că mulţi dintre noi caută pe cineva care să fie cu adevărat un campion pentru familiile care lucrează şi de aceea candidez chiar acum.

Sunteţi îngrijorat de faptul că decalajul dintre profiturile corporaţiilor şi salariile lucrătorilor creşte de mulţi ani?

Datele sugerează că multe companii continuă să înregistreze o creştere constantă, în timp ce angajaţii au înregistrat salarii stagnate şi o siguranţă financiară redusă.

Crezi că creşterile salariale ar trebui să ţină pasul cu creşterea corporaţiilor?

Pe măsură ce familiile muncitoare suferă, începem să vedem o renaştere a sindicatelor care cer compensaţii echitabile. Când directori miliardari precum Jeff Bezos se plâng de măriri marginale pentru angajaţii lor, este greu să nu te simţi frustrat şi dezamăgit.

Am auzit despre un fost director Dell care a spus: „Nu poţi iubi compania, pentru că compania nu te poate iubi”.

Plata unui salariu echitabil şi furnizarea de beneficii bune ar trebui privite ca o investiţie necesară într-o forţă de muncă puternică, nu o povară de care să ne plângem. Se numeşte resurse umane, nu pasive umane!

Să lucrăm pentru un sistem mai echitabil în care toată lumea are o şansă corectă de succes şi prosperitate”, spune Cheyenne Hunt. 

"Este oficial: candidez pentru Congres. De prea mult timp, am trăit cu toţii fără voce, în timp ce interesele speciale nemiloase şi lobbyiştii corporativi împiedică progresul la fiecare pas. Este timpul să facem o schimbare, iar generaţia Z nu aşteaptă. #huntforcongress", a declarat influencerul în vârstă de 25 ani. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici