Germania impune restricţii persoanelor care vin din Franţa

  • Germania anunţă restricţii pentru persoanele care vin din Franţa
  • Franţa, Cehia şi Slovacia sunt considerate zone cu risc epidemic ridicat
  • Persoanele care vin aceste ţări trebuie să prezinte teste negative la frontiere
638 afișări
Imaginea articolului Germania impune restricţii persoanelor care vin din Franţa

Restricţii pentru cei din Franţa

Guvernul Germaniei a anunţat vineri seară că Franţa este zonă epidemică de risc ridicat, astfel că vor fi impuse restricţii persoanelor care vin din această ţară.
 
Conform site-ului Tagesschau.de, persoanele care vin din Franţa vor trebui să prezinte la frontierele Germaniei teste negative privind coronavirusul efectuate înainte cu cel mult 48 de ore.
 
Măsurile au fost prelungite şi pentru Cehia şi Slovacia, care erau deja zone de risc epidemic ridicat.
 
Institutul german Robert Koch a justificat decizia prin faptul că în Franţa, Cehia şi Slovacia există risc ridicat de transmitere a noilor variante ale coronavirusului.
 
Potrivit cotidianului Le Figaro, controalele la frontierele Franţei cu Germania vor fi aleatorii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici