Germania: Pui de urs polar mâncat de propria mamă, la o gradină zoologică

Un pui de urs polar de cinci săptămâni de la o grădină zoologică din Germania a murit după ce a fost mâncat de mama lui.

91 afișări
Imaginea articolului Germania: Pui de urs polar mâncat de propria mamă, la o gradină zoologică

Germania: Pui de urs polar mâncat de propria mamă, la o gradină zoologică

Femelele Vera şi Wilma au născut fiecare câte un pui, în luna decembrie, însă grădina zoologică a interzis orice contact al acestora cu oamenii, iar urşii au stat liniştiţi într-o peşteră de la zoo.

Îngrijitorii au auzit însă la un moment dat văicăreli din partea Wilmei şi au mers să cerceteze zona pentru a descoperi că puiul Verei a dispărut.

"Am ajuns la concluzia că şi-a mâncat puiul", a declarat ajutorul managerului grădinii zoologice, Helmut Maegdefrau.

În prezent, conducerea grădinii zoo este foarte criticată de presa germană şi de public pentru că nu a intervenit.

Problema controversată a salvării puilor de urs respinşi de mame aminteşte de povestea ursului Knut, de la grădina zoologică din Berlin. În urmă cu un an, Knut a atras simpatia publicului, după ce a fost neglijat de către mama sa, Tosca. Din acel moment, puiul a devenit primul urs polar celebru care are propriul CD şi propria carte, precum şi o ofertă de la Hollywood pentru un film bazat pe viaţa sa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici