Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a fost implicat într-un accident rutier

Guvernatorul statului american Florida, Ron DeSantis, înscris în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Republican la funcţia de preşedinte al SUA, a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a fost rănit.

753 afișări
Imaginea articolului Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a fost implicat într-un accident rutier

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

"În cursul acestei dimineţi, guvernatorul a fost implicat într-un accident de maşină, în timp ce se deplasa spre un eveniment în Chattanooga, statul Tennessee. El şi echipa sa sunt nevătămaţi", a declarat Bryan Griffin, purtătorul de cuvânt al lui Ron DeSantis, citat de postul de televiziune Fox News.

Ron DeSantis se află în statul Tennessee pentru evenimente destinate colectării de fonduri electorale. Potrivit postului ABC News, evenimentele electorale au loc în localităţile Chattanooga, Knoxville şi Franklin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici